Natuurlijk Buitenspelen

Kuubkissie

Wat als je als BSO wel heel graag kinderen op een andere manier buiten wil laten spelen, maar je de buitenruimte moet delen met andere gebruikers die hier niet open voor staan? Of er is wel een natuurlijke buitenruimte maar je zoekt aanvullend los spelmateriaal waar je de kinderen lekker mee kunt laten bouwen en rondsjouwen. Voor deze situaties heeft buroBlad Kuubskissie ontwikkeld!

Kuubskissie is een kuubskist ( 120*80*100)  vol spelmateriaal waarmee kinderen in de leeftijd 6-13 uren buiten uren aan de slag kunnen. Van uitkijktoren tot waterbaan, van huttendorp tot creatief balspel, met fantasie, creativiteit en samenwerking is alles makkelijk in elkaar te zetten. Op het gras, in de zandbak en op het schoolplein.

Door het handige formaat past deze ruim gevulde kist in elke schuur. De bevestigingsmaterialen zoals touw en elastieken zorgen ervoor dat er makkelijk gebouwd, maar ook opgeruimd kan worden. En morgen, dan begint het spel gewoon opnieuw!

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

Wij hebben inmiddels een tweede kist ontwikkeld, speciaal voor het KDV: Kissie. Zelfde visie, ander materiaal. Ook samen met Kuubskissie aan te schaffen voor een totaalpakket aan spelmateriaal van 1 -13!

buroBlad

Postbus 206
4200 AE Gorinchem

T.013-4559500
F.013-4559061
E.info@buro-blad.nl