Natuurlijk Buitenspelen

Kinderdagverblijf, school, BSO

Kinderdagverblijf, school en BSO, zijn locaties met een pedagogisch klimaat. En bij een pedagogisch klimaat hoort een stimulerende omgeving. Een natuurlijke groene buitenruimte is de perfecte keuze om kinderen een veilige speelplaats te bieden die hen uitdaagt om zich op een gezonde manier te ontwikkelen, in relatie tot zichzelf en de buitenwereld.

Kinderdagverblijf

Babys en peuters, van buitenspelen worden ze blij! In een omgeving die de vier seizoenen weerspiegelt is elke dag een nieuw avontuur te beleven. Losse elementen als zand en water laten zich oneindig voelen en vormen. Op strategische plekken speels weggezette houten palen en keien, zijn een basis voor eindeloos fantasiespel. Daarbij fungeren zij als vaste punten in de ruimte, waar kinderen zich op kunnen oriënteren bij het verleggen van hun grenzen: steeds ietsje verder bij de pedagogisch medewerker vandaan. Alle competenties die volgens het Pedagogisch Kader Kindercentra 0-4 in deze leeftijd eigen gemaakt kunnen worden, worden aangesproken.

Een voordelige optie voor het kinderdagverblijf is onze 'schetsdag'. Onze ontwerper komt bij u op locatie en maakt daar binnen een dag een schetsontwerp. Uitwerking en aanleg zijn in overleg. Voor meer informatie neem contact met ons op

buroBlad

Postbus 206
4200 AE Gorinchem

T.013-4559500
F.013-4559061
E.info@buro-blad.nl