Natuurlijk Buitenspelen

Kinderdagverblijf, school, BSO

Kinderdagverblijf, school en BSO, zijn locaties met een pedagogisch klimaat. En bij een pedagogisch klimaat hoort een stimulerende omgeving. Een natuurlijke groene buitenruimte is de perfecte keuze om kinderen een veilige speelplaats te bieden die hen uitdaagt om zich op een gezonde manier te ontwikkelen, in relatie tot zichzelf en de buitenwereld.

BSO

Na een dag op school, met heel veel binnenzitten en dingen "moeten" is het tijd voor vrije tijd. In onze visie is dat niet de tijd om weer direct activiteiten met kinderen te gaan doen. Geef ze de ruimte om zelf hun gang te gaan. Een natuurlijke buitenruimte bij de BSO stimuleert de kinderen om er voor te kiezen om naar buiten te gaan. Voor de jongere kinderen nog steeds zand en water, voor de oudere de mogelijkheid tot constructiespel zoals hutten bouwen en de ruimte om een balletje te trappen. Maar ook een chillplek om te hangen en te kletsen, lekker in het groen, stimuleert het buitenzijn.

Een voordelige optie voor de BSO is onze 'schetsdag'. Onze ontwerper komt bij u op locatie en maakt daar binnen een dag een schetsontwerp. Uitwerking en aanleg zijn in overleg. Voor meer informatie neem contact met ons op

buroBlad

Postbus 206
4200 AE Gorinchem

T.013-4559500
F.013-4559061
E.info@buro-blad.nl